Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-02@21:48:31 GMT

مهم ترین علائم کرونا در کودکان

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۴۴۹۰۷

مهم ترین علائم کرونا در کودکان

کودکان هم می توانند درگیر کرونا ویروس شوند. ناطقان: نتیجه یک مطالعه نشان می‌دهد تقریباً سه چهارم کودکان آلوده به کووید-۱۹ هرگز علایمی مانند تب یا سرفه نخواهند داشت.



به گزارش رکنا این مطالعه جدید نشان می دهد اکثر کودکان آلوده به کرونا ، علایم معمولی بیماری را نشان نمی دهند.

محققان دانشگاه « آلاباما» در بیرمنگام در این مطالعه ۱۲ هزار ۳۰۰ کودک و نوجوان را مورد بررسی قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کودکان از یک روز تا ۱۸ سال سن داشتند؛ محققان شیوع علائم معمول کووید-۱۹ را که شامل تب، سرفه و تنگی نفس است در این کودکان بررسی کردند.

آنها دریافتند که اکثر کودکان، ۷۴.۹ درصد، هیچ یک از این علایم کلاسیک را نداشتند. تنها حدود ۲۵.۱ درصد از کودکان یکی از این سه علایم را داشتند و ۹.۹ درصد آنها حداقل دو مورد از این علایم را نشان دادند.
تب و سرفه در کودکان کرونایی وجود دارد؟

آنها متوجه شدند که تقریباً ۷۵ درصد از نوجوانانی که آزمایش کرونای مثبت دارند، تب، سرفه یا تنگی نفس ندارند. تنها حدود پنج درصد از کودکان در بیمارستان بستری شدند، اما احتمال داشتن تب، تهوع، استفراغ و حتی بثورات جلدی در آنها پنج برابر بیشتر بود.

علاوه بر این، محققان متوجه شدند که نوزادان و کودکان نوپایی که در معرض ویروس کووید-۱۹ قرار می گیرند در مقایسه با نوجوانان سه برابر بیشتر احتمال دارد بیمار شوند.

شایعترین علایم غیر اختصاصی از جمله تب، درد عضلانی و از دست دادن حس های چشایی و بویایی در ۱۸.۸ درصد از افراد مورد مطالعه مشاهده شد. حدود ۱۶.۵ درصد علایم تنفسی مانند سرفه و ۱۳.۹ درصد علایم گوارشی شامل حالت تهوع و استفراغ داشتند. در کل ، ۶۷۲ نفر از این افراد و یا ۵.۵. درصد، به دلیل ابتلا به کووید-۱۹ در بیمارستان بستری شدند.

محققان همچنین در این مطالعه علائم بیماری کووید-19 را در میان گروه های سنی مختلف بررسی کردند و متوجه شدند که در تمام گروه های سنی، میزان سرفه، حالت تهوع و استفراغ مشابه بود.

با این حال این یافته ها نشان می دهد که نوزادان، کودکان نوپا و کودکان پیش دبستانی در مقایسه با دانش آموزان دبستانی و نوجوانان، ۲.۷ برابر بیشتر احتمال دارد دچار تب یا بثورات جلدی شوند.
خفیف بودن کرونا در کودکان

محققان اظهار داشتند: یافته های این مطالعه نشان می دهد که کودکان و نوجوانان مبتلا به کووید-۱۹، بیماری خفیف تری نسبت به بزرگسالان دارند.

آنها افزودند: با توجه به فراوانی موارد بدون علایم معمول، انجام آزمایش های غربالگری در میان دانش آموزان مدرسه ای و افرادی که با آنها در تماس قرار می گیرند، ممکن است با بازگشایی مدارس ضروری شود.

نتایج این مطالعه یک روز پس از آن منتشر شد که مرکز پیشگیری و درمان بیماری آمریکا استفاده اضطراری از واکسن کووید-۱۹ فایزر را برای کودکان ۱۲ تا ۱۵ ساله تایید کرد.

ویروس کرونا موسوم به «کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ میلادی (۲۴ آذر ۱۳۹۸) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد.
ابتدا از این بیماری به عنوان ذات‌الریه نام برد

ه شد؛ اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ میلادی (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

تدروس آدهانوم مدیرکل سازمان جهانی بهداشت ۲۱ اسفندماه ۹۸ در کنفرانسی تاکید کرد که اگرچه واژه همه‌گیر (pandemic) به دلیل حساسیتی که دارد نباید بدون دقت مورد استفاده قرار گیرد؛ اما ارزیابی‌های این سازمان ویروس کرونا را «همه‌گیر جهانی» شناسایی و اعلام می‌کند. در بسیاری از کشورها در حال حاضر این ویروس شیوع دارد.

منبع: صراط برچسب ها: کرونا ، ناطقان ، درگیر ، بیماری ، محققان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: کرونا ناطقان درگیر بیماری محققان نشان می دهد کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۴۴۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر دهقانی از اختلال کم کاری تیروئید یا تیروئید پرکار به عنوان یکی از بیماری‌های شایع غدد نام برد و افزود: بیماری کم کاری تیروئید در نتیجه‌ی کاهش تولید و ترشح هورمون‌های تیروئیدی حاصل می‌شود و عموماً زنان باردار و افراد بالای ۶۰ سال، در معرض ابتلا به آن هستند.

این متخصص داخلی در خصوص نحوه درمان بیماری کم کاری تیروئید نیز گفت: درمان این بیماری تقریبا ساده بوده و مصرف قرص‌های حاوی هورمون تیروئید می‌تواند، هورمون‌های مورد نیاز بدن را تأمین کند که در اکثر موارد برای بیماران قرص لوتیروکسین تجویز می‌شود.

وی اضافه کرد: این دارو روزانه یک بار مصرف می‌شود که برای تأثیرگذاری بیشتر باید به صورت ناشتا و یک ساعت قبل از مصرف صبحانه مصرف شود. همچنین مصرف همزمان برخی دارو‌ها مانند پنتوپرازول، قرص آهن، کلسیم و... می‌تواند در میزان تأثیرگذاری قرص لووتیروکسین سدیم اثر منفی داشته باشد، لذا توصیه می‌شود، با فاصله حدود یک ساعت با دارو‌های ذکر شده، قرص کم کاری تیروئید مصرف شود.

دکتر دهقانی خاطر نشان کرد: بیمار ممکن است ظرف ۱ تا ۲ هفته پس از شروع درمان، پاسخ اندکی را احساس کند، اما پاسخ کامل به درمان با هورمون تیروئید اغلب تأخیر دارد و ممکن است چندین هفته طول بکشد. ضمن اینکه اکثر بیماران مبتلا به کم کاری تیروئید، لازم است مصرف دارو را برای باقی عمر ادامه دهند، اما گاهی تعدیل و یا افزایش دوز مصرفی تحت نظر پزشک متخصص اتفاق می‌افتد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • آن چه علم به تازگی درباره قاعدگی زنان کشف کرده است
  • ۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند
  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • نشانه‌ها و علائم بیماری کبد