Web Analytics Made Easy - Statcounter

سویه اُمیکرون کووید-۱۹ به نظر می‌رسد که کودکان زیر پنج سال را به شیوه‌ای جدید تحت تأثیر قرار می‌دهد به طوری که در آن‌ها به بروز سرفه‌های خشک و خش دار منجر می‌شود که به «خروسک» شناخته می‌شوند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،  به نقل از ایرنا از پایگاه اینترنتی یاهو نیوز، در حالی که سرخک به طور کلی مضر نیست، اما می‌تواند برای والدینی که نوزادان و کودکان نوپایشان برای تزریق واکسن کووید-۱۹ بسیار کوچک هستند، موجب ترس و نگرانی آلودگی کودکانش به این ویروس شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



پزشکان می‌گویند، علت این موضوع به احتمال زیاد این است که به نظر می‌رسد سویه اومیکرون تمایل دارد در مجرای تنفسی قرار بگیرد تا اینکه به اعماق ریه نفوذ کند.

دکتر «بادی کریچ»، متخصص بیماری‌های عفونی کودکان و مدیر برنامه تحقیقاتی واکسن «واندربیلت» در مرکز پزشکی دانشگاه وندربیلت در نشویل در تنسی، گفت: مسیر‌های هوایی بچه‌ها آنقدر باریک است که گرفتگی آن‌ها به التهاب بسیار کمتری نیاز دارد.

هنگامی که کودکی با مجاری تنفسی باریک و ملتهب نفس می‌کشد، صدایی مشخصی ایجاد می‌کند که می‌تواند منجر به بروز سرفه‌ای شبیه صدای سگ یا فوک شود.

کریچ گفت که وی و همکارانش در کودکان خردسالی که آزمایش کووید-۱۹ مثبت داشتند، متوجه «تظاهرات خروسک مانند» شده اند. وی گفت که قسمت بالایی مجاری تنفسی بچه‌ها بسیار متورم می‌شود؛ زمانی که این اتفاق می‌افتد، مشخصه آن سرفه‌های خشک است.

تعدادی از ویروس‌های فصلی، از جمله پاراآنفلوآنزا و ویروس سنسیشیال تنفسی، می‌توانند منجر به بروز خروسک و عفونت دستگاه تنفسی به نام برونشیولیت شوند.

اکنون به نظر می‌رسد، کووید-۱۹ - به ویژه سویه اومیکرون باید به آن فهرست اضافه شود.

دکتر «سیف القطرنه»، متخصص ریه اطفال در دانشگاه ویرجینیای غربی، گفت که چنین تشخیص‌هایی همزمان با افزایش موارد ابتلای کودکان به کووید مشاهده شده است.

دکتر «آنتونی فائوچی» نیز در جریان نشست تیم پاسخگویی به کووید-۱۹ در کاخ سفید اظهار داشت: تاکنون به نظر می‌رسد که سویه اومیکرون نسبت به گونه دلتا شدت کمتری دارد. اما این هشدار را به خاطر بسپارید که با گسترش سریع این سویه در جامعه شاهد بستری شدن تعداد بیشتری از کودکان در بیمارستان هستیم که باز هم، بیشتر در میان افراد واکسینه نشده است.

القطرنه گفت که وی و همکارانش نگران اتفاقاتی هستند که ممکن است در هفته‌های آینده رخ دهد، چراکه اومیکرون همچنان در حال گسترش است. هنوز دو تا سه هفته تا رسیدن به اوج موارد ابتلا به اومیکرون فاصله داریم. فکر هوشمندانه این است که برای ابتلای بیشتر کودکان و نوزادان به برونشیت آماده شویم.

محققان به والدین اطمینان می‌دهند که اکثریت قریب به اتفاق کودکان خردسال مبتلا به کووید-۱۹، احتمالاً به بیماری خفیفی مبتلا می‌شوند، اما ممکن است برخی از کودکان، حتی کودکانی که قبلا سالم بودند، دچار عوارض جدی شوند که نیاز به بستری شدن در بیمارستان داشته باشند.

در واقع، تجزیه و تحلیل داده‌های بهداشت و خدمات انسانی آمریکا که توسط پایگاه ان. بی. سی نیوز انجام شده است، نشان می‌دهد که حداقل ۱۶ ایالت آمریکا رکورد تعداد بستری‌های کودکان مرتبط با کووید-۱۹ را شکسته‌اند.

دکتر «جیم ورسالوویچ»، آسیب شناس که یکی از مسوولان «مرکز فرماندهی کووید-۱۹ بیمارستان» است، گفت: نزدیک به ۴۰ درصد از موارد بستری کودکان در بیمارستان اطفال تگزاس در هیوستون شامل کودکان زیر ۵ سال است. واکسن‌های کرونا یکی از بهترین راه‌ها برای محافظت در برابر عفونت هستند، اما انتظار نمی‌رود که این واکسن‌ها به زودی برای کودکان کم سن و سال در دسترس قرار گیرند.

به گفته کارشناسان، بهترین دفاع برای کودکان واکسینه نشده، «پیله کردن» آنهاست. یعنی اطرافشان با بزرگسالان و بچه‌های بزرگتر که واکسینه شده اند، محاصره شود. برچسب ها: اومیکرون ، امیکرون ، خروسک ، سرفه ، کرونا ، کووید 19 ، متخصص اطفال ، ریه ، تنفس

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: اومیکرون امیکرون خروسک سرفه کرونا کووید 19 متخصص اطفال ریه تنفس نظر می رسد کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۶۸۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سپاه و بسیج با آثار شهید مطهری آشنا شوند

نماینده ولی فقیه در مازندران، گفت: عقیدتی سیاسی سپاه از سرمایه‌ها و عامل حفظ ایمان، اراده و قدرت سپاه است و مجموعه سپاه و بسیج باید با آثار شهید مطهری آشنا شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی در دیدار با فرمانده سپاه کربلا و مسئول و کارکنان دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه کربلا مازندران ضمن گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی، اظهار داشت: با نیروی ایمان و با قدرت و عظمتی آن چنانی عملیاتی مثل وعده صادق انجام شد و بیشتر هم شاهد بودیم با در هم کوبیدن پایگاه عین‌الاسد، به عزت رسیدیم.

وی افزود: در عصر آخرالزمان هستیم و حجت و ولی خدا امام زمان (عج) است.

محمدی لائینی خاطرنشان کرد: آمریکا، صهیونیست‌ها، تروریست‌ها و داعشیان منطقه هیچ کدام امام زمان (عج) ندارند و قطعا پیروزی با جبهه حق است.

نماینده ولی‌فقیه در مازندران، تصریح کرد: شهید دانشمند آیت‌الله مطهری عالم، باتقوا، مجاهد و جهادگر علمی بود و لذا درس‌گیری از این استاد دانشگاهی بر فعالان حوزه و دانشگاه لازم است.

وی به هفته عقیدتی سیاسی اشاره کرد و گفت: باید در سپاه و بسیج آثار شهید مطهری را نشر داد.

عضو خبرگان رهبری افزود: ما باید آثار استاد شهید را تقویت و ترویج کنیم و آشنایی مجموعه سپاه و بسیج با آثار شهید مطهری باید بیش از دیگران باشد.

وی توصیه کرد: لازم است فعالان عقیدتی سیاسی با کتب شهید آشنا شوند. 

امام جمعه ساری بیان کرد: بسیج و سربازان وظیفه را باید بسازید که مقدمه‌اش آگاهی‌بخشی و مشاهده تقوا و صداقت از مجموعه است.

محمدی لائینی خواستار وفاق بین فرماندهی، عقیدتی، حفاظت و اطلاعات شد و تاکید کرد: حوزه فرماندهی باید رفتاری پدرانه داشته باشد و اعتماد به‌دست بیاورد.

وی افزود: قدرت و اراده 2 ویژگی مهم سپاه محسوب می‌شود و جرات، قدرت و اراده سبب شکل‌گیری عملیات وعده صادق شد.

محمدی لائینی تصریح کرد: امام راحل فرمودند اگر سپاه نبود کشور هم نبود و این شجاعت، شهامت، از خودگذشتگی، اقدام و نترسیدن و اعتماد به خدا را باید در سپاه حفظ کنیم.

عضو خبرگان رهبری عنوان کرد: طلاب و روحانیت بابصیرت، با دین و تقوا را باید وارد بدنه سپاه کرد و امیدواریم همه سپاه و بسیج را تقویت کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سردار آزمون رخ به رخ غول آشنا
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • با سریع ترین روش های کاهش وزن آشنا شوید
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • سپاه و بسیج با آثار شهید مطهری آشنا شوند
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • با سریع‌ترین روش‌های کاهش وزن آشنا شوید