Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها_ مدیر گروه اطفال بیمارستان ولیعصر(عج) بیرجند با اشاره به اینکه با شیوع پیک جدید کرونا و اینکه در امیکرون امکان ابتلاء کودکان بیشتر است گفت: کودکان زیر ۱۲ سال خراسان جنوبی برای واکسن کرونا مراجعه کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند ، کوکب نمکین با بیان اینکه امیکرون نسبت به سایر کروناها شانس درگیری دستگاه تنفسی تحتانی در آن کمتر است و بیشتر تظاهرات آن به شکل عفونت تنفسی فوقانی است اظهار داشت: علائم آن نیز شامل تب، آبریزش بینی، سرفه که بعضاً خشک است که اصطلاحاً سرفه های خروسکی(کروپ)می گویند و گلو درد جزء علائمی می باشد که در کودکان شایع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه معمولاً امیکرون سرایت بالایی دارد که می تواند تمام اعضای یک خانواده را درگیر کند خاطرنشان کرد: شیوع امیکرون با آنفلوانزا فصلی همزمانی دارد که این بیماری با علائم تنفسی تب و سرفه ممکن است آنفلوانزا باشد.

عضو هیئت علمی دانشگاه با اظهار اینکه در امیکرون علائم گوارشی کمتر شایع است افزود: بعضی مواقع ممکن است این علائم به شکل استفراغ، اسهال و تب تظاهر پیدا کند و گاهی نیز تشنج رخ می دهد که در امیکرون شانس آن بیشتر است.

نمکین با بیان اینکه خیلی از بیماران علائم خفیف دارند گفت: برای بهبودی این افراد درمان حمایتی مانند کنترل تب و مصرف مایعات فراوان در منزل توصیه می شود.

وی خاطرنشان کرد: اگر فرد مبتلاء دچار بیماری زمینه ای شامل دیابت، بیماری مزمن عصبی، ریوی، کلیوی، یا نقص سیتم ایمنی یا مصرف داروی شیمیایی و یا کودک زیر یکسال یا کودک زیر 5 سال که تبش بیش از سه روز طول بکشد،باشد، حتماٌ با اولین علائم به کلینیک یا مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.

متخصص اطفال دانشگاه ادامه داد: ضد سرفه خیلی برای کودکان زیر 2 سال توصیه نمی شود چون سرفه یک مکانسیم دفاعی است.

نمکین با تاکید بر اینکه انتشار امیکرون در جامعه زیاد است و در یک بازه زمانی کوتاه مدت ممکن خواهد بود مراجعه به بیمارستان ها افزایش پیدا کند و عده ای نیاز به تخت بیمارستانی پیدا کنند گفت:توصیه می شود، مردم پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند، از دورهمی های خانوادگی پرهیز نموده، کودکان در اجتماعات ظاهر نشوند، تکمیل واکسیناسیون بزرگسالان و واکسن کودکان زیر 12 سال طبق دستورالعمل های وزارت بهداشت را نیز انجام دهند.

مدیر گروه اطفال بیمارستان ولیعصر(عج) با اظهار اینکه کودکان از محیط کرونا می گیرند و به سایرین منتقل می کنند افزود: در صورت ابتلا بچه ها، از تماس با افراد مسن اجتناب کنند.

نمکین با بیان اینکه دوره بیماری تا 5 روز کنترل می شود تاکید کرد: اگر تنفس کودکی تند شد یا لب کبود یا بی قراری شدید یا تب طول کشیده و دچار بیماری زمینه ای باشد و یا اگر استفراغ مکرر، عطش شدید یا دچار تشنج یا بثورات پوستی شد را می توان جزو علائم خطر در کودکان دانست که می بایست حتما به اورژانس بیمارستان مراجعه شود و حتی شاید نیاز به بستری در بیمارستان باشد.

36 درصد مردم استان گیلان دز سوم واکسن کرونا را دریافت کردند دستگاه‌های اجرایی نطنز در راستای ارتقاء پوشش دز سوم واکسن کرونا تلاش کنند مردم باید هر 3 دز واکسن کرونا را برای ایمنی بیشتر تزریق کنند

وی با توصیه به مصرف کوتاه مدت مکمل ها، با ترکیباتی همچون روی، زینک و ویتامین د، مصرف آنتی بیوتیک را تنها در صورت تجویز پزشک توصیه کرد.

انتهای پیام/ 252/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: واکسن کرونا کودکان زیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۹۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون

به گزارش خبرآنلاین، آسترازنکا شرکت بزرگ تولیدکننده دارو سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت می‌تواند عوارض جانبی لخته خون و کاهش پلاکت‌ ایجاد کند.

تسنیم در خبری نوشت: آسترازنکا ـ شرکت بزرگ تولیدکننده دارو ـ سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت با نام تجاری کوویشیلد (Covishield) که در سطح گسترده‌ای استفاده شده، ممکن است عوارض جانبی نادر از جمله لخته خون و کاهش پلاکت‌ خون ایجاد کند.

شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا، کوویشیلد را با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخت و تولید آن در دوران همه‌گیری کرونا در مؤسسه سرم هند انجام شد. این واکسن در بیش از ۱۵۰ کشور از جمله انگلیس و هند تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد مؤثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که می‌تواند مرگبار باشد.

تعدادی از افراد در بریتانیا یک شکایت جمعی را ثبت و اعلام کرده‌اند که این واکسن منجر به بروز مرگ و میر و صدمات شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی هستند.

در حالی که آسترازنکا ادعای افراد را رد می‌کرد، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن در موارد بسیار نادر، باعث سندرم لخته خون می‌شود که علامت اصلی ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901644

دیگر خبرها

  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • کودکان زیر ۷ سال رایگان درمان می‌شوند
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • درخشش رادیو خراسان جنوبی در سومین جشنواره پژواک
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • توزیع 40 هزار اقلام توانبخشی بین معلولان خراسان جنوبی
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی