Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-02@23:29:58 GMT

نشانه‌های ابتلا امیکرون چیست؟

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۲۷۸۴۲

نشانه‌های ابتلا امیکرون چیست؟

رئیس مرکز تحقیقات ویروس‌شناسی دانشگاه اصفهان گفت: میزان تکثیر ویروس امیکرون در دستگاه تنفسی انسان بیشتر بوده و اکثر قسمت‌های فوقانی دستگاه تنفس را درگیر می‌کند و علائمی مثل تب، سرفه و سرماخوردگی را ایجاد می‌کند.

مجید بوذری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا درخصوص تفاوت سویه «امیکرون» با کرونا دلتا اظهار کرد: بوتاسیون های نقطه‌ای در بیش از ۳۰ قسمت ایجاد شده و این اتفاق دلیلی شده تا ویروس بهتر به سلول میزبان متصل شده و عفونت افزایش پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: میزان تکثیر ویروس امیکرون در دستگاه تنفسی انسان بیشتر بوده و اکثر قسمت‌های فوقانی دستگاه تنفس را درگیر می‌کند و علائمی مثل تب، سرفه و سرماخوردگی را ایجاد می‌کند. تعداد ویروسی که یک فرد آلوده به امیکرون منتشر می‌کند خیلی بیشتر از فردی است که قبلاً مبتلا به کرونا دلتا شده است.

رئیس مرکز تحقیقات ویروس‌شناسی دانشگاه اصفهان تاکید کرد: امکان انتشار سویه امیکرون دیگر افزایش یافته و در بعضی از موارد قدرت انتشار بیشتر از پنج برابر از سویه های قبلی اعلام شده است. احتمال دارد فرد مبتلا به اومیکرون بیش از شش تا ۹ نفر را آلوده کند.

بوذری با تاکید بر لزوم تزریق دوز سوم واکسن کرونا گفت: تزریق واکسن درجه مقاومت بدن را افراد در مقابله با این بیماری افزایش می‌دهد و مرگ و میر بیماران را کاهش می‌دهد. این سویه تعداد افراد زیادی را آلوده می‌کند و امکان بستری بیماران را در مراکز بیمارستانی افزایش می‌دهد.

رئیس مرکز تحقیقات ویروس‌شناسی دانشگاه اصفهان تصریح کرد: خطر بروز مرگ‌ و میر در بین افرادی که بیماری زمینه‌ای دارند و افرادی که واکسینه نشده اند به مراتب بیشتر از بقیه افراد جامعه است. راه‌های پیشگیری از ابتلا به این سویه رعایت نکات بهداشتی، زدن ماسک و نرفتن در داخل تجمعات و تزریق دوز سوم واکسن کووید ۱۹ است.

کودکان در معرض خطر ابتلا به امیکرون

وی در خصوص خطر ابتلای کودکان به امیکرون، اظهار کرد: مشخص شده سویه امیکرون بسیار مسری است و کودکان همچنان در معرض خطر ابتلا به عفونت هستند.

بوذری اضافه کرد: علائم ابتلاء به امیکرون در بین کودکان نیز مانند بزرگسالان است و علائمی مانند سرفه، سرماخوردگی، بدن درد، گلو درد، آبریزش بینی و موارد دیگر بروز می‌کند و به دلیل اینکه کودکان سیستم ایمنی بدنی ضعیف‌تری دارند احتمال دارد شدت علائم بیشتری نشان داده شود. کودکان نمی‌توانند موارد بهداشتی را به خوبی رعایت کنند و بهتر است خانواده با دیدن هر نوع علائم سرماخوردگی در بین آنها برای انجام تست کرونا مراجعه داشته باشند.

عضو هیئت علمی گروه زیست شناسی سلولی و میکروبیولوژی دانشگاه اصفهان گفت: در مورد هرگونه علامتی مانند سرماخوردگی در شرایط فعلی شیوع سویه امیکرون در بین کودکان باید والدین مشکوک به ابتلا به این ویروس شوند، از خوددرمانی پرهیز کرده و به پزشک مراجعه کنند.

بوذری خاطرنشان کرد: سرفه‌های زیاد از نشانه‌ای ابتلا به سویه امیکرون است و می‌تواند برونش‌ها را درگیر کند. کودکان نیز به دلیل واکسینه نشدن احتمال مبتلا شدن به این سویه جدید را دارند. خانواده‌ها باید رعایت موارد بهداشتی را برای جلوگیری از ابتلای کودکان به سویه امیکرون مدنظر قرار دهند.

کد خبر 555454

منبع: ایمنا

کلیدواژه: امیکرون علائم کرونا امیکرون چیست سویه امیکرون ویروس امیکرون امیکرون کرونا چیست امیکرون در ایران علائم کرونای امیکرون امیکرون چیست علائم امیکرون چیست علائم امیکرون علائم کرونا امیکرون زیرسویه جدید امیکرون امیکرون کرونا علائم امیکرون در کودکان درمان کرونا امیکرون آمار امیکرون امیکرون در اصفهان واکسن امیکرون افزایش مبتلایان به امیکرون بستری شدگان کرونا شدت بیماری کرونا با اومیکرون کودکان علائم بیماری متخصص ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان رعایت پروتکل های بهداشتی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق دانشگاه اصفهان سویه امیکرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۷۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟

آفتاب‌‌نیوز :

 براساس گزارش لایوساینس، اکثر مردم حداقل یک بار در سال سرما می‌خورند، اما انسان خردمند چه زمانی برای اولین بار سرماخورد؟ 

پاسخ به این سوال دشوار است، تا حدی به این دلیل که بسیاری از ویروس‌ها باعث سرماخوردگی می‌شوند و تعداد کمی از آن‌ها در بقایای انسان باقی می‌مانند. اما این امکان وجود دارد که برخی از انسان‌های خردمند حداقل ۳۰۰ هزار سال پیش سرما خورده باشند.

سرماخوردگی معمولی یک اصطلاح کلی برای گروهی از عفونت‌های تنفسی است. راینوویروس‌ها، کروناویروس‌ها و ویروس سنسیشیال تنفسی اغلب باعث این بیماری می‌شوند. اما قبل از اینکه این پاتوژن‌ها بین مردم پخش شوند، احتمالاً انسان آن‌ها را از مهره داران دیگر گرفته‌است.

جوئل ورتهایم، ویروس شناس تکاملی در دانشگاه کالیفرنیا، سن دیگو، گفت زندگی در نزدیکی حیوانات باعث ابتلا به ویروس جدید و تبدیل شدن آن به بیماری بومی بین انسان‌ها می‌شود.

معمولاً وقتی یک ویروس حیوانی به درون بدن انسان می‌رود، نمی‌تواند عفونت ایجاد کند، زیرا با میزبان جدید خود سازگار نیست. با این حال، یک ویروس گه گاه دارای مجموعه‌ای از ژن‌های مناسب برای جهش موفقیت آمیز و حتی انتشار در بین انسان‌ها می‌شود. به عنوان مثال، ویروس‌های کووید-۱۹ و آنفولانزای خوکی اینگونه پدید آمدند.

دانشمندان فرضیه‌های متفاوتی درباره زمان اولین ابتلای انسان به ویروس‌های سرماخوردگی دارند. برخی از محققان بر این باورند که ویروس‌ها می‌توانستند از حیوانات به انسان‌ها در طلوع تمدن بشری (تقریباً ۵۰۰۰ تا ۶۰۰۰ سال پیش) شروع به انتشار کنند. آن زمان انسان‌ها شروع به زندگی در محل‌هایی کردند که پاتوژن‌ها می‌توانستند به راحتی پخش شوند و سپس شروع به پرورش حیوانات پر از ویروس کردند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • این نشانه ها می گوید فرزند شما استعدادی استثنایی دارد
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش تغییرات آب و هوایی در گسترش ویروس ها
  • رضا شیخی درگذشت
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور